2017/18 01.09.2017  -  01.05.2018
Vejledning
I forbindelse med indkøring af nyt klubsystem i 2016 vil tilmelding og betaling være lidt anderledes i forhold til tidligere. Man tilmelder sig ved at følge disse trin:
  1. Oprette profil under menuer "Opret profil". Dette skal kun gøres én gang. Familier kan oprette flere medlemmer under samme hovedprofil.
  2. Derefter tilmelder man sig en bane jvf. menuen "Holdtilmelding" eller "Halplan". Her kan man se de forskellige tider. Når banerne er optaget af 4 spillere, så kan det ses tydeligt. Hver enkelte spiller skal SELV oprette profil og tilmelde sig samme hold, som de andre. Når 4 spillere har tilmeldt sig, så er banen optaget. Man kan se, hvis der allerede er tilmeldt nogle på en bane. Man tilmelder sig en bane ved at trykke på prisen eller navnet på banen (Man m118). 118 betyder bane 1 (første tal) og tid inden for kl. 18 (de næste to tal). Under menu punktet "Holdtilmelding" kan du se, hvor mange spillere er tilmeldt en bestemt dag og tid.
  3. Når man har tilmeldt sig, så skal hver enkelt spiller betale et lille beløb på kr. 7 med det samme og så sender vi en e-mail fra systemet, hvorefter man skal betale kr. 607. Det er en stigning i kontingentet, og den stigning går til betaling af det nye system 
Oppe til højre er et lille spørgsmålstegn, hvor der er lidt hjælp til det skærmbillede, som man er i. Kontakt klubben ved problemer, idet vi så vil hjælpe jer med at reservere en bane m.v.
 

Seneste nyheder